Lägg upp osten på ett digestivekex och skeda honungen över. 4 digestivekex. 200 g chèvre (4 skivor) 1 dl honung (gärna apelsinbloms- eller acaciahonung) 0,5 dl tunna strimlor av apelsin- och citronskal 1 knippe färsk mynta 4 digestivekex
Helena hade gjort jättegod oströra med cream cheese och rårörda lingon och bredde på digestivekex. Eftersom jag fick liten bit getost över så tog jag även med mig små delikatessknäcke och en lingon- och rödlökscumberland till osten
digestivekex som toppats med en röra av philadelphiaost och rårörda lingon. Rullarna innehöll, förutom den uppenbara ingrediensen lingon, även rökt kött och getost
Mixa digestivekexen till fina smulor. Crostini med getost och fikonkompott. Bred getost på bröden. 100 g bredbar getost, t ex Chavroux. 14 digestivekex. 14 digestivekex
Något som jag tycker är väldigt gott är digestivekex med ost och någon god marmelad. När vi var på Tjolöholms julmarknad för någon vecka sedan så köpte jag bland annat ett gäng med goda franska ostar, minns tyvärr inte namnet på de men det var en grönmögelost, en getost och en brieost
Aprikos och getostsymfoni, per portion2 skivor getost20 grams skiva brieost1 aprikoshalva (ur konserveringsburk)timjanLägg en skiva getost i en smord portionsform, varva med en aprikoshalva, följd av ännu en getostskiva. Cheesecake, 8 pers8 digestivekex2 dl strösocker100 g smör, smält500 g phildelphia ost2 msk vaniljsocker4 äggulor + vitor2,5 dl vanilj kesellaGarneringKiwi, 4 stMixa digestivekex oxh smör. 2 skivor getost. 8 digestivekex
4 skivor getost. 10 digestivekex. 4 skivor getost. 10 digestivekex. Oj oj oj, vad bra man har det. Jag är väldigt nöjd över att blivit lottad att ha min middag först den här omgången
ca ½ paket Digestivekex. ca ½ paket Digestivekex. 150 g getost. Ta fram en annan bunke och smula ner getosten och blanda med Västerbottenosten och 4 dl cream fraiche. 150 g getost
Använd en matberedare med kniv för att mixa digestivekex, kanel och smält smör. Mixa Philadelphiaost, getost, gräddfil, ägg, socker, vaniljextrakt samt citronskal och-saft i matberedaren
200 g digestivekex. 100 g färsk getost (chévre). Sätt ugnen på 200 grader. Klä botten av en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter med bakplåtspapper