Lägg digestivekexen i en matberedare och hacka sönder kexen så att de blir finfördelade, tillsätt smöret i kuber och kör tills allt blandat sig (har du ingen matberedare krossar du kexen och smälter smöret och blandar ihop)
Blanda äggulor, creme fraiche, ost, socker, vaniljsocker och limeskal till en slät smet. Limecheesecake med passionsfrukt10 bitar12 st digestivekex50 g smör4 st gelatinblad2 st ägg2 dl lätt crème fraiche400 g lätt färskost, t ex Philadelphia1,5 dl strösocker1 tsk vaniljsocker2 st lime, rivet skal och saftGarnering1 st gelatinblad2 msk strösocker4 msk vatten2 st passsionsfrukterKrossa kexen fint. 12 st digestivekex
Krossa Digestivekexen i en påse eller bunke och tillsätt till smöret samt till en grynig blandning. Rör osten mjuk och blanda den med limeskal, socker och crème fraiche
Blanda ihop resten av sockret med crème fraiche och färskost. 200 g digestivekex. 16 dl (600 g) crème fraiche 200 g naturell färskost, till exempel Philadelphiaost
Botten består av både digestivekex och pepparkakor, den lena fyllningen är smaksatt med apelsin och ovanpå detta ligger ett crème fraichetäcke som sötas med florsocker
400 g digestivekex. 5 dl creme fraiche. 400 g digestivekex. Ett tips till vårens alla fester. Långpanna är ett perfekt sätt att baka många kakor snabbt
Blanda crème fraiche med strö- och vaniljsocker. 300 g digestivekex. 3 dl crème fraiche. Tokälskar cheesecake och denna är helt underbart god, riktigt krämig och mäktig med två lager fyllning, kan inte bli bättre liksom
Citronglasstårta 2 ägg 1 dl socker 1 tsk vaniljsocker 1 citron 2 dl crème fraiche 1½ dl vispgrädde digestivekex av bra kvalité Börja med att smula sönder kexen och lägg dem på botten av en springform (rund form med avtagbar botten). 2 dl crème fraiche
Mixa digestivekexen i matberedaren med kniven monterad. Vispa samman crème fraiche med kesella, exotisk juice, fruktsocker, vaniljsocker, ägg och salt i en bunke