Smula digestivekexen fint, smält smöret och tillsätt det. Jag dyker rätt in, utan något som helst omhuldande, i världen av veganska recept nu när jag fick klartecken från er i mitt senaste inlägg
Vispa i äggen ett i taget. 3 ägg. Botten. Smält smöret och tillsätt övriga ingredienser, blanda ordentligt och tryck ut degen i en form med löstagbar botten, 24 cm i diameter
Lägg gelatin-likörblandningen till de andra ihoprörda ingredienserna. 110 digestivekex. 1Botten 50 g smör 10 digestivekex Ev lite socker Fyllning 1 dl Baileys likör 400 g mascarponeost (vanlig naturell färskost går lika bra) 2 dl grädde, lätt vispad 160 g florsocker 1 vaniljstång, fröna 3 gelatinbladBotten. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 10 minuter
Läggdigestivekexen i en matberedare och hacka sönder kexen så att de blir finfördelade, tillsätt smöret i kuber och kör tills allt blandat sig (har du ingen matberedare krossar du kexen och smälter smöret och blandar ihop)
Dela äggen. Blanda äggulor, creme fraiche, ost, socker, vaniljsocker och limeskal till en slät smet. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd ner i smeten
Tillsätt äggen och vispa väl. 300 g digestivekex150 g smörFyllning. 1 dl strösocker1 dl majsmjöl2 tsk vaniljsocker600 g Philadephiaost2,5 dl Kesella3 st ägg1 dl vispgrädde200 g vit choklad1 dl frysta blåbäSätt ugnen på 175 grader. 300 g digestivekex. 3 st ägg
Rör ner ett ägg i taget. 200 g Digestivekex200 g Maryland cookies2 msk kakao125 g smör2. 5 dl kesella400 g Philadelphiaost1 dl strösocker1 st färsk vaniljstång3 st ägg200 g mörk choklad, 70 %Till serveringKakao (att pudra över)Grädde och färska bärSätt ugnen på 175 grader. 3 st ägg
Mixa digestivekex till smulor. Tillsätt sedan äggen, vaniljen och citronsaften fortsätt vispa. 150 g digestivekex. 1 ägg. 1 äggvita. 150 g digestivekex. 1 ägg 1 äggvita ½ tsk vaniljpulver
Jag använde mig av digestivekex som innehåller små jordgubbsbitar, gjorde säkert sitt för smaken. Skilj på äggulor och vitor och lägg dem i varsin skål
Botten består av både digestivekex och pepparkakor, den lena fyllningen är smaksatt med apelsin och ovanpå detta ligger ett crème fraichetäcke som sötas med florsocker
Vispa äggvitorna hårt. Vispa sedan äggulorna tillsammans med sockret pösigt. Blanda philadelphiaosten med vaniljsockret och blanda sedan ner det i bunken med äggulorna och sockret
Dela äggen. Blanda äggulor, crème fraiche, ost, socker, vaniljsocker och limeskal till en slät smet. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd ner i smeten