Började med att krossa digestive kexen med en matberedare eller mixer. Supergod yoghurt verkligen. 200g digestive kex. 2 dl vanilj yoghurt (Jag använde planti yogoat). 200g digestive kex. 2 dl vanilj yoghurt
Ta philadephia och yoghurt och rör ihop det till en jämn smet. 400gr philadephia 5 %200gr matlagnings yoghurt 8 %250ml mini mat 7 % (matlagningsgrädde gjort på vegetabilisk olja) 3 matskedar canderel20gr maizena 200gr kasein protein blåbär, yoghurt (Multipowder Formula 80)120gr 2 stora ägg50gr frusna blåbär. 200gr matlagnings yoghurt
Blanda yoghurt med ½ tsk socker. Varva kex, bär och yoghurt i glas. 75g kex, till exempel digestive. 200g vaniljyoghurt. 75g kex, till exempel digestive. 200g vaniljyoghurt
Så kommer vi till ännu en cheesecake och jag fick tipset av gammal bagare (tack Billy) att jag kunde använda kesella rabarber istället för yoghurt eller kesella 1 % och jag vet inte riktigt varför jag inte tänkt på det men jag var nog på väg dit en dag