Bred ut lasagneplattorna. Delizie. Lägg skivor av ost, zucchini och kokt skinka på lasagneplattor. 200 g färskalasagneplattor. 200 g färskalasagneplattor
Delizie alla Romagnola – fyllda pastastubbar. 250 g färskalasagneplattor. 250 g färskalasagneplattor. Nätet är fullt av underbara matbloggar och jag jagar ofta inspiration på andra ställen
Och nedan hittar ni även den färska pastadegen. Dock har jag bara gjort lasagneplattor men även testat att göra spaghetti eller nudlar enl nedan bara för att se om det blev bra med överbliven deg
Fördela skinkan mellan lasagneplattorna och lägg den ovanpå osten. Gratinerade pastastubbar med ost och skinka eller Delizie alla Romagnola, 2 portioner. 8 färskalasagneplattor. bechamellsås, Delizie alla Romagnola, gratinerad pasta, pastastubbar, tomatsås 8 färskalasagneplattor
Fördela ostskivor, skinka och salvia på lasagneplattorna. * 6 st lasagneplattor, färska* 200 g västerbottenost* 150 g kokt skinka, tunna skivor* Färsk salviaTomatsås. 6 st lasagneplattor
Jag gjorde canneloni, fast jag trodde jag skulle göra Delizie. Saken var den att det var så kassa färska lasagenplattor att de gick sönder då jag skulle skära dem i stubbar, så det fick bli canneloni
Bred ut lasagneplattorna. Ost, zucchini och skinka på lasagneplattor innan de rullas ihop. Delizie 250 g färskalasagneplattor250 g kokt skinka250 g emmentalerostriven ost (gärna parmesan eller resterna av emmentaler om det blivit över)1 zucciniBechamelsåsTomatsåsBechamelsås. 1 köpt burk färdig tomatsås eller blanda ihop1 burk krossade tomater medbasilika, oregano, salt, svartpeppareller gör en riktigt god hemkoktDelizie. 250 g färskalasagneplattor