Har testat dessa småa potatisar. Kan säga att dom va riktigt goda. Av hälften gjorde vi ugnsstekta. Gned in dom i olivolja och la dom i en ugnssäker form
Som gravad är den en delikatess, florstunt skivad på en skiva äkta rågsurdegsbröd i sällskap med fint hackad rödlök och smetana eller en hemmajord dillmajonäs
Härom kvällen blev det en riktigt lyxig delikatesstallrik eftersom jag hade sparris i kylen och dessutom köpt godaste prosciutton på Grändens delikatess under dagen
Surströmming- delikatess eller inte. Ja uppvuxen i Höga kusten och nära anknytning till Wedins salteri med oändlig tillgång till denna delikatess ja då kan man bara älska smaken
Delikatesser, Italien, Nebbiolo, Piemonte, Rött vin, Recept, Vespolina Tagged. Att långkok i alla dess former har fått ett uppsving på matscenen de senaste åren är det ingen tvekan om
Hallå i höstrusket, hur har ni det i regnvädret. Idag blir det Köttfärspaj till lunch hos mig, en smarrig god paj fylld med skogens guld och ett fluffigt täcke med creme fraishe och ost