Blanda ihop allt till en smidig deg och knåda den i några minuter. Lägg en klick vaniljkräm i mitten. Blanda färdig marsankräm/vaniljkräm enligt förpackningen, ca 2 dl går det åt. Knåda igenom degen på ett mjölat bakbord och dela den i ca 30 bitar. ca 2 dl marsankräm/vaniljkräm (blanda enligt förpackningen)
Lagom stora och frasiga smördeg med hallon och vaniljkräm. Rulla ut degen. 1 förpackning smördeg, färdigkavlad. 2 1/2 dl vaniljkräm (köp den som blandas med mjölk. Så att du får ut 6 st plattor med smördeg. 1 förpackning smördeg, färdigkavlad. 2 1/2 dl vaniljkräm (köp den som blandas med mjölk
Den här degen blev väldigt lättarbetad och det var otroligt enkelt att använda bakmaskinen. Efter att bullarna jäst klart lägger man på en klick vaniljkräm och sedan gräddas dom i ugnen
Smula sönder jästen i en bunke och rör ut den i lite av degspadet. Grundreceptet hittade jag för några år sedan hos Matplatsen och jag har pimpat dem ytterligare med vaniljkräm
Fördegen. Blanda sedan lite i taget av vaniljkrämen med mandelmassan till en slät och fin kräm. Blanda sedan med vetemjöl och jäst och kör det i en matberedare på mellanfart tills fördegen gått ihop till en deg, låt vila i ca 15min. Blanda i resterande ingredienser till degen och kör någon minut på låg hastighet, sen lite snabbare i cirka 7 minuter tills degen blivit glansig, fin och känns elastisk. Dela degen på 14 lika stora bitar, cirka 60 g per styck
Låt vaniljkrämen svalna. 1 paket smördeg. 1vaniljkräm. 1Vaniljkräm. 11 1/2 msk smörVaniljkräm. 1Tina smördegsplattor. 1Vik in kanterna mot mitten och tryck till ordentligt annars kommer kanterna att släppa när smördegen värms i ugnen. 1Lägg en klick vaniljkräm i mitten av degen
Bred vaniljkrämen över den obakade pajdegen i pajformen. Pajdeg. En smulpaj med inbakad vaniljkräm. Blanda resterande pajdeg med havregrynen och smula över pajen
Arbeta ner smöret i omgångar i degen. De goda rimbobullarna behöver inte alltid bli fyllda med smörkräm, utan de blir även goda med vaniljkräm som fyllning