Ett riktigt frasigt mördegsskal som bakas tillsammans med lemoncurd i ugnen. När den har svalnat ordentligt gör jag en superenkel vit choklad-pannacotta (självklart utan gelatin) och häller över lemoncurd-fyllningen
Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Om vaniljkrämen är varm, rör ner gelatinet. Om vaniljkrämen är kall, smält gelatinet och rör ner det när det svalnat av
Mandelsmördeg. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. Börja med mandelsmördegen. Värm upp, krama ur gelatinbladen, dra kastrullen åt sidan och lägg i gelatinbladen
Eventuellt blir det lite deg över. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Ta upp gelatinbladen ur vattnet och smält dem direkt i en kastrull på svag värme
Tillsätt smöret och rör till jämn deg, tryck ut i botten på formen. Lägg gelatinet i kallt vatten. (se till att chokladen ej är för varm)Tillsätt gelatinet och rör tills allt är väl blandat
Ta upp gelatinbladen och smält i en kastrull på svag värme. Rör ner gelatinet i smeten. Tryck ut degen i en form med löstagbar botten som är 24 cm i diameter. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. 3 st gelatinblad