Mixa ihop alla ingredienser till pajdegen i matberedare. Kavla ut eller tryck ut degen i en pajform cirka 24 cm, nagga och ställ i kylen minst en timme
Pajdeg. Sagolik lökpaj med ädelost. Mixa ihop alla ingredienser till pajdegen i matberedare. Kavla ut eller tryck ut degen i en pajform ca 24 cm, nagga och ställ i kylen minst en timme
Pajdeg. Igår gjorde jag en broccolipaj med ädelost som blev väldigt god. Under tiden som degen vilar tar du fram broccolin ur frysen så att den hinner tina lite gra
Smula över ädelost och lägg på paprikaringar, baconbitar och halverade oliver. 1150 g ädelost. 125 g jäst 2 dl 37-gradigt vatten 1 msk olja 1/2 tsk salt 5 dl vetemjöl 5 stora tomater 150 g ädelost 1 grön paprika i ringar 8 skivor bacon 12 svarta oliver 1 tsk oregano 2 dl riven ostRör ut jästen med det varma vattnet. Knåda degen ordentligt och låt den jäsa i bunken i 45 minuter. Dela degen i 4 bitar och kavla ut dessa till 1/2 cm tjocka cirklar, eller kavla ut hela degen så den täcker en bakpappersklädd plåt