Skira äggen. Vispa äggulor och socker vitt och poröst. Vispa äggvitorna till ett styvt skum. Tillsätt citronskal, jäst och äggvitor under försiktig omrörning
1 ägg. Hacka den gula löken. Blanda samman alla ingredienserna. Låt stå och dra cirka 20 minuter. Klicka ut biffarna och stek dem i margarin 500 g fläskfärs
Tillsätt kanel, råsocker, kardemumma, ingefära och ägg. Lägg skivorna i stora bullformar, de flyter ut ganska mycket under gräddningen, med snittsidan upp
Rör i äggen, ett i taget och saltet. Lägg skivorna i en pappersform och låt de jäsa med bakduk över, i cirka 30 minuter. Pensla bullarna med ett uppvispat ägg och sätt in i ugn i cirka 6-7 minuter i 225 graders ugn. 2 ägg
Lägg ströbröd och mjölk i en skål. Tillsätt färs och ägg och arbeta det till en smidig smet. Lägg 1/2 aprikos och 1/2 katrinplommon i varje bulle. 1 styck ägg
Tillsätt salt, socker, smöret och äggen. Skär smöret med en osthyvel och lägg ovanpå. Rulla ihop till en rulle och skär den i bitar och lägg i pappersformar
Lägg ströbröd och mjölk i en skål. Tillsätt färs och ägg och arbeta det till en smidig smet. Lägg 1/2 aprikos och 1/2 katrinplommon i varje bulle. 1 st ägg