I en dansk butik hittade jag däremot vinet till försäljning. En vinbutik med lite "bättre" viner besöktes och där föll vi för lockelsen att köpa två flaskor vin med etiketter som var utsmyckade av Bernard Sejourne
Kransekage är en dansk specialitet som går snabbt och lätt att baka och som är både lyxig och god att servera som en sötsak till kaffet – eller som i Danmark
Denna röra fick toppa dansk rågbröd, och kröntes slutligen av generösa klickar löjrom. Fruktigheten i vinet fungerade verkligen fint mot den kallrökta laxen och inte minst löjrommen
Jag erkänner villigt att jag är så fördomsfull att jag ser "dansk fläskfilé" som den yttersta symbolen för vad en omedveten och dåligt påläst konsument köper, och då styckningsdetaljen i fråga inte lämpar sig för den matlagning jag bedriver, hamnar den inte i vårt kök
Tyvärr fick vi krångel med planet och tvingades gå ned i Köpenhamn (läs återvända till vår altan) där passagerarna blev bjudna på rød pølse, Gammel Dansk och Carlsberg
Det har mest varit manliga intervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Jag är även admin i ett forum enbart för kvinnor – BBQ-tjejer vid grillen