Finhacka eller mixa pickelsen, blanda i majonnäs, fond, curry och senap. 2 msk senap. Gör så här. Låt pickels rinna av ca 15 min för att remouladen inte ska bli för lös
Så klart rekommenderar vi att kika in Hos Morten övriga dagar också, man bjuds alltid både på ett leende, danskt hygge, spännande inredning i en mysig lokal och så god mat - naturligtvis
Det finns en hel del olika sätt att tillaga schweinhaxe, men vi valde att börja med att koka läggen tre timmar i vatten med morötter, rödlök, lök, vitlök, lagerblad, vitpeppar och en dansk öl
Så här gör du Rör samman majonnäs, gräddfil och senap. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 182 Kavring eller danskt rågbröd - så mycket att det räcker till fyra olika smörrebröd till varje person. 1 msk svensk senap. 1 skiva grov leverpastej, gärna dansk, per person