1 kg nötfärs 1 kg potatis 2 st gula lökar smör salt och peppar 2 dl vatten 2 st köttbuljongtärningar (gärna mörk oxbuljong) 5-6 dl öl ev hackad persilja Skala och skiva potatisen tunt
Till servering 1 Garnera med hackad persilja. 5 dl hackad persilja. 1 Hetta upp hälften av smöret i en stekpanna och fräs löken mjuk utan att den tar färg
Leverpastej, bredbar, gärna dansk. Dekorera med persilja. danskt rågbröd. Rör ut bredbar leverpastej med lite konjak eller portvin, och bred den rikligt över en skiva danskt rågbröd
Garnera med bacon, champinjoner samt persilja. Garnera med rostad lök och persilja. persilja. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 182 Kavring eller danskt rågbröd - så mycket att det räcker till fyra olika smörrebröd till varje person. 1 skiva grov leverpastej, gärna dansk, per person