Rör försiktigt ner mjölblandningen, och sist crème fraichen. 11 ½ dl crème fraiche, ej lättvarianten. 12 dl vetemjöl 1 ½ dl kakao 2 tsk bakpulver 1 tsk salt 275 g mörk choklad 125 g smör 6 medelstora ägg 5 dl socker 1 ½ dl crème fraiche, ej lättvariantenSätt ugnen på 175 grader
Servera med en klick vispad creme fraiche. Bryn smöret lätt och låt det svalna. Mal mandlarna (med skal) och blanda med florsockret, mjölet och den urskrapade vaniljstången
Vispa ihop majonnäs, grädde och crème fraiche. Dansk Remoulade Matlagningen går fortfarande på sparlåga här hemma i Östersund, på grund av Cryptosporidium som ännu härjar fritt i vårt vattenledningssystem
Blanda ihop majonnäs, creme fraiche och bostongurka och tillsätt den avsvalnade löken. Serveras här med kokt potatis och hemgjord dansk remouladsås *tungan hänger utanför*
Så klart rekommenderar vi att kika in Hos Morten övriga dagar också, man bjuds alltid både på ett leende, danskt hygge, spännande inredning i en mysig lokal och så god mat - naturligtvis
danskt tema. Blanda creme fraiche, majonnäs och coctailbär och bred sedan över. Blanda majonnäs och creme fraiche och bred över hela tårtan även kanten