Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta
Finhacka eller mixa pickelsen, blanda i majonnäs, fond, curry och senap. 2 tsk curry. Gör så här. Låt pickels rinna av ca 15 min för att remouladen inte ska bli för lös
Finhacka löken och bryn den på medelvärme i rapsolja i en stekpanna tillsammans med curry. Serveras här med kokt potatis och hemgjord dansk remouladsås *tungan hänger utanför*
Jag tycker det är lite danskt att och äta kycklingsallad med curry. 3-4 Ingredienser 2 dl stekt kycklingbröst i tärningar 3 msk majonnäs 3 msk crème fraiche 2 msk citronsaft och rivet skal av en citron 1 tsk curry 1½ dl finhackad rotselleri 5 hackade rädisor en hackad salladslök salt, peppar spetskål krasse eller körvel Instruktioner Börja med att steka kycklingbröst eller använd färdig kyckling. 1 tsk curry
Blanda samman lök och pickles med majonnäs (godast är att göra egen), dijonsenap och curry. 4 skivor danskt rågbröd. 1 tsk curry. 4 skivor danskt rågbröd