Hacka under tiden chokladen och daimen grovt. 100 g mjölkchoklad. 2 st dubbel daim. Ta ut kakan efter 20 minuter och strö genast ut chokladen och daimen jämnt fördelat över kakan. 100 g mjölkchoklad. 2 st dubbel daim
)Daim recept. 2 dl grädde2 dl socker 2 dl ljus sirap200 g mjölkchoklad att garnera med Blanda samman alla ingredienserna utom chokladen i en tjockbottnad kastrull, låt allt sjuda tills det går att göra kultestet (dvs att man doppar ned en sked med den kokande kolan i kallt vatten, kolan ska kunna formas till en liten kula när den är klar). 200 g mjölkchoklad
Jag provläste Roy Fares bok "Sweet" och fastnade för mjölkchokladpannacotta med daimkrisp på. Den här pannacottan var väldigt mjuk och len i konsistensen som mötte de krispiga daimbitarna
Just före servering hacka daimen och fördela över serveringsglasen. Daim pannacotta (6 stora eller 11 mindre, ca 0,5 dl). 200 gram Daimmjölkchoklad (1 stor kaka). 1 dubbeldaim. 200 gram Daimmjölkchoklad (1 stor kaka). 1 dubbeldaim Gör så här
Jag använde vanlig marabou mjölkchoklad att täcka med, och så här tjusigt blev resultatet. Jag läste på Sweet Treats ett recept på daim och bestämde mig för att testa