För att få lite mer smak på fisken kan man ha i en klick kryddsmör i foliepaketet och just kryddsmör går ju att variera i det oändliga med sådant som man tycker om men då barnen inte är särskilt förtjust i olika kryddor och smaksättningar fick det bli currysmör för curry är en krydda som de godkänner och gillar båda två
Det här var en fisk helt i vår smak. Underbart god. Bild lånad från Tasteline400 g hokifilé500 g wokgrönsaker0,5 dl persilja40 g smör0,5 msk curry1 tsk citronsaft1 vitlöksklyftaSaltPepparVärm ugnen till 200°C
1. Värm ugnen till 200°C. 2. Smörj 4 bitar aluminiumfolie med smör, fördela grönsakerna och krydda. 3. Lägg de tinade fiskfiléerna ovanpå, salta och peppra
Gör så här. Blanda smör med curry, vitlök, limeskal och limesaft i en skål. Salta och peppra. Knäck klorna och dela hummern, ta ut köttet ur skalet och skär i bitar
1. Blanda smör med curry, vitlök, limeskal och limesaft i en skål. Salta och peppra. 2. Knäck klorna och dela hummern, ta ut köttet ur skalet och skär i bitar
Ta sedan upp dem, salta och peppra och blanda snabbt ner currysmöret i bitar. Sätt ugnen på 175°. Skölj bort blodet från fisken och gör små snitt här och var eftersom det underlättar vid stekning
4 portioner400-500g kassler1-2 msk currysmör eller margarin till stekning1 strimlad röd paprika1 strimlad grön paprika1 dl strimlad purjo1 tärning grönsaksbuljong2 dl grädde2 msk tomatpuré, jag tog dock chilisås då tomatpurén var slut