Fräs lök, vitlök, äpple och curry i smör tills det är mjukt. ½ dl mango chutney. Barnen var lite skeptiska först när jag sa att det skulle lagas köttbullar i currysås till middag
Servera med kokt ris och mer mango chutney. FLÄSKFILÉ I HET CURRYSÅS4 portioner400 g fläskfilé, skuren i skivor2 skivade gula lökar2 rivna äpplen2 skivade bananer1 - 2 msk curry4 vitlöksklyftor3 msk olja2 msk kinesisk soya2 msk mango chutney2 dl vatten + 1 buljongtärning1 dl vispgräddeFräs löken lätt i olja tillsammans med curry och pressad vitlök. Tillsätt äpple, bananer, soya, mango chutney och buljong och låt det småputtra under lock ca 10 minuter
Äpple och currysås. Mango och tomatsalsa. Mango. Hacka mangon och tomaterna i lika stora bitar. Mangosås. Ta lika mycket av allt ex 1 dl mango, gurka och tomater. 1 finrivet äpple. 1 dl mango chutney
Äpple och currysås. Mango och tomatsalsa. Mango. Hacka mangon och tomaterna i lika stora bitar. Mangosås. mycket av allt ex 1 dl mango, gurka och tomater. 1 finrivet äpple. 1 dl mango chutney
Riktigt frasig fisk, smakrik currysås med rejält med sting och ett himla gott äppelskum. detta moment hade jag inte tid att göra, så jag dekorerade med äpple i stället
Skala kärna ur och tärna äpplet. Tillsätt äpple, och låt det fräsa med en stund. 1/2 grönt äpple. 1. Arbeta samman färsen med salt, peppar, oregano och ägg till en smidig färs