Rör ner de torra kryddorna och currypastan och låt dem fräsa med en stund. Värm en gryta, häll i hälften av olivoljan och fräs lök, vitlök och ingefära gyllengult
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Fräs lök- och grönsakshacket i olivolja med ingefära, spiskummin och currypasta i några minuter. Indisk touch med hela spiskummin i och röd currypasta plus kokosmjölk gör soppan thai
Jag använder lika gärna färdig thailändsk currypasta. Starkt paprikapulverFräs kokta potatisklyftor snabbt i olivolja på hög värme tills de får lite färg
Fräs vitlök, ingefära och curry någon minut i olivolja. 1/2 msk röd currypasta. 1/2 msk röd currypasta. Inspirationen till denna Asiatiska grytan fick jag av Remsan (som vanligt, känner mig nästan som en stalker
Tillsätt currypastan och fräs lite till. Pensla med 1 msk av olivoljan och krydda med lite salt och peppar. 2 msk olivolja. 2 msk röd currypasta från burk