Och nu till någonting som så här i efterhand skulle gjorts lite annorlunda… Jag skulle ha bytt ut nötkött till kyckling och de rostade jordnötterna till torrostade
Currypasta. Den här currypastan används till curry på kyckling, fisk, skaldjur och fläsk. Vill du ha eldigare currypasta så som thailändarna ofta lagar den behåller du fröna på chilin
Blanda i en skål currypasta, riven ingefära, hoisinsås, chilisås och salt. · 800 g nötkött i bit. · 1 msk röd currypasta. · 800 g nötkött i bit. · 1 msk röd currypasta
Röd currypasta. Nötkött är en relativt fettsnål proteinkälla som innehåller samtliga essentiella aminosyror och är samtidigt den proteinkälla som liknar vår egen muskelmassa mest
Bryn köttbitar runt om med ingefära i en stekpanna, ta upp och sätt åt sidan, fräs grön currypasta snabbt, tillägg aubergine, stek en liten stund, vänd ner köttbitar, rör om då och då4
Rör ihop currypasta och olja och tillaga på låg värme i ca 1 minut. 50 g currypasta. 250 g nötkött. Tillsätt cocosmjöl och tillaga på medium värme i ytterligare 1 minut