Läs mer om eller köp boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten mjölk och socker” om du vill ha bästa boken för en rejäl grundkurs i hur du äter rätt och gott, planerar och lägger om kosten
Bra att ha hemma är en bra grön currypasta som är utan tillsatser och socker. I förra veckan veckomeny utan gluten, mjölk och socker med vego och vegantips så blev thaisoppan populär
Vispa ihop ägg, mjölk, röd currypasta, salt och peppar till en äggstanning. UGN 225°NÖDVÄNDIGHETERPajdeg125 g smör2 dl vetemjöl1 dl grahamsmjöl2 msk iskallt vattenFyllningI burk tonfisk i vatten1 gul lök1 vitlöksklyftasmör till stekning1 tsk torkad timjan3 skivade tomater1 burk tärnad fetaost i olja1 mozzarella ost2 ägg2 dl mjölk eller matlagningsgrädde1 tsk röd currypastasalt och pepparGÖR SÅ HÄRBlanda smör, mjöl och vatten till en pajdeg. 2 dl mjölk eller matlagningsgrädde
Ställ kastrullen över plattan och rör med en visp medan du låter det hela koka ihop så att det blir ungefär samma konsistens som currypasta (kallas även för det engelska namnet paste)
Vispa ihop mjölk, grädde, ägg och currypasta och häll äggstanningen i pajformen. 1 paket smördeg eller 1 sats pajdeg400 gram kycklingfilé eller kycklinglårfilé1/2 gul lök1 klyfta spetskål (eller en bit vitkål)1 vitlöksklyfta4 ägg2 dl mjölk2 dl vispgrädde3 tsk curry50 gram riven ost1 dl salta jordnötterGör så här. 2 dl mjölk
Häll på resterande mjölk samt soya, sweet chili sås och röd currypasta. 3 dl mjölk. 1/2 tsk röd currypasta. Häll på 2 dl mjölk och låt koka upp under omrörning. 3 dl mjölk. 1/2 tsk röd currypasta