½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivade champinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. 2 tsk röd currypasta (puré)
tillsammans med buljong, pressad vitlök, riven ingefära, fisksås, currypasta. Om ni i familjen vill ha olika styrka så kan ni späd ut den med lite extra kycklingbuljong till dem som vill ha en milda variant
Den här varianten är såklart fri från socker eftersom jag hittade en bra currypasta utan. Jag använde Panang currypasta som jag hittade i en Hemköpsbutik
Tillsätt currypastan till kycklingen och rör om. Currypasta. 1 tärning kycklingbuljong. Rosta koriander, kryddnejlikor, spiskummin, kardemumma och svartpeppar i en panna på spisen tills de börjar knäppa
(1 gigantisk gryta, ca 6 port)1,2 kg kycklingfiléer i bitar3 st morötter i små bitar1/4 rotselleri i små bitar10 - 15 st pärllökar400 g färska champinjoner - i klyftor3 st paprikor - valri färg i bitar200-300 g vitkål i bitar/ strimlor1 burk krossade tomater2-3 msk tomatpuré3 dl kycklingbuljong5 dl grädde3 tsk currypasta + valfri mängd currypulver1 tsk sambal oelekSalt & PepparFörstek kyckling, morötter/selleri, lök i omgångar. 3 dl kycklingbuljong. 3 tsk currypasta
Tillsätt currypasta, limeblad, kanelstång och stjärnanis. Stek någon minut och tillsätt sedan kokosmjölk samt vatten och buljongtärning (eller kycklingbuljong)
½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. (165g), 100g skivade champinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. 2 tsk röd currypasta
Bryn kycklingen i lite kokosolja tillsammans med currypasta, lök och buljongtärning. Går dessutom att byta ut kyckling mot kikärter eller quorn, samt kycklingbuljong till grönsaksbuljong och voila, en vegansk maträtt som du kan reta nån våga-vägra-vegomåndagsmuffare med