Bryn i lite olja tillsammans med hackad lök, vitlök och röd currypasta. 500 g grytbitar av nöt. 1 msk grön currypasta. 500 g grytbitar av nöt. 1 msk grön currypasta
Tillsätt kokosmjölk, grädde, fond, currypasta, mango chutney, kanel, honung och soja. Skär upp kycklingen till grytbitar och stek i en gjutjärnsgryta tillsammans med hälften av smöret och oljan, låt fräsa tills kycklingen fått en fin yta
Pressa i vitlökarna, häll på vatten, soja, röd currypasta och kokosmjölk. 1 kg älgkött, älgstek eller grytbitar av älg. 2 tsk röd currypasta. 1 kg älgkött, älgstek eller grytbitar av älg. 2 tsk röd currypasta
Hetta upp oljan i en gryta och lägg i grytbitarna att brynas i cirka 5 minuter, lägg i löken och fortsätt steka i några minuter till. 1,2 kg fläskkött i grytbitar (t. 2 msk currypasta
Häll ner allt i grytan tillsammans med linser, limeblad, currypasta och korianderfrön. 500g grytbitar av vildsvin. 3 msk röd currypasta. 500g grytbitar av vildsvin. 4–5 limeblad 3 msk röd currypasta
Som vanligt med currypasta kan det variera mycket i styrka och smak mellan olika sorter och märken, därför är det bäst att ta lite i taget och smaka av ofta om man använder en ny variant
Här har det piffats till med lite kokosmjölk och currypasta. Koka strimlorna eller grytbitarna enligt anvisningen på paketet, pressa ur överflödigt vatten