Jag valde att byta ut limeblad och citrongräs då de både är dyra och kan vara svåra att hitta, samt att jag bytte ut hälften av cocosmjölken mot creme fraiche då alla i familjen inte är stormförtjusta i alltför framträdande cocossmak
Jag valde att byta ut limeblad och citrongräs då de både är dyra och kan vara svåra att hitta, samt att jag bytte ut hälften av cocosmjölken mot creme fraiche då alla i familjen inte är stormförtjusta i alltför framträdande cocossmak
400g cocosmjölk. 1 msk röd currypasta. 4 När grönsakerna tinat något, i med cocosmjölk, kryddor mm och låt puttra. 400g cocosmjölk. 1 msk röd currypasta
Hacka den gula löken grovt, stek i en stekpanna med lite matolja, salt och currypastan några minuter, tillsätt sedan de grovhackade morötterna, låt steka några minuter, sedan tillsätter du löken och morötterna till kirskålen
Ganska få ingredienser men med mycket spännande smak tack vare currypastan. men det beror lite på kvalitén man köper på cocosmjölken och att man är för långt från spisen ibland