Grön currypasta tillagas ofta med fisk eller kött och någon grönsak som thailändska små auberginer. Grön currypasta får extra färg av färsk koriander och gurkmeja och jag tycker det är gott med mycket citrongräs i
Skär auberginen i centimetertjocka runda skivor. Tillsätt auberginen när grytan har kokat klart. 1 aubergine. 1 msk röd currypasta. Fräs currypastan i oljan ca 1/2 minut, och tillsätt sedan lökhacket. 1 aubergine
Börja med currypastan. Lägg köttet på en tallrik medan du steker tärnad aubergine, lök och brysselkål. Låt steka tills de får en fin yta och auberginen ”säckat ihop”
Sjud till auberginen är mjuk. 75 st aubergine i bitar. 1. Värm oljan i en wokpanna, eller stor kastrull. Tillsätt currypasten, men var försiktig det skvätter ganska mycket, och stek i 2 minuter under omrörning
Hetta upp fettet i en stekpanna och fräs vitlök, citrongräs och currypasta någon minut. Skär löken i tunna skivor, zucchinin i skivor och auberginen i lagom bitar
Smaka av med salt och ev mer currypasta. Skala och tärna löken och tärna aubergine. 4 portioner13SP/portion 500 g nötinnanlår1 gul lök1 aubergine2 tsk rapsolja1-2 tsk grön currypasta1 lime1 burk kokosmjölk lätt250 g ris Så här gör duStrimla köttet. Tillsätt currypastan och stek ytterligare 30 sekunder. 1 aubergine
Hetta upp olja i en gryta och släng i currypastan. Skär auberginen i skivor och stek lite lätt i olja. 1 aubergine. 1 msk röd currypasta. 1 aubergine. 1 msk röd currypasta