Blanda citrongräs med currypasta, soja, ägg, salt och ströbröd i en bunke. Fortsätt sedan att lägga till (det sistnämnda funkar bättre om man gör en större sats)
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Slå på kokosmjölk i pannan och krydda med currypasta, soja, fisksås och honung. Blanda färsen tillsammans med lök, ingefära, vitlök, chiliflakes, ägg, limesaft, salt, peppar och ströbröd
Blanda 1 dl kokosmjölk, currypasta, ägg, 1 msk kycklingfond samt ströbröd. Tips – för att höja smaken på rätten kan du tillsätta 1 msk fisksås, 1 msk pressad lime, 1 msk socker samt 1 msk röd currypasta i såsen. 2 msk currypasta, röd (välj det mindre måttet om du är känslig för stark mat). 1 st ägg, stort
Lägg i lök, vitlök, citrongräs och currypasta. Häll ut vattnet och skölj äggen under rinnande kallt vatten tills de är tillräckligt kalla för att hantera, ta sedan av skal och ställ åt sidan
Mixa fisken med alla smaksättningar och bind ihop smeten med ägg och potatismjöl. 1 msk röd currypasta. 1 ägg. 1 msk röd currypasta. 1 ägg 2 msk potatismjöl
Egentligen ska man mortla ihop sin egna currypasta men pga. Det första dygnet efter att vi kommit hem från USA ville jag bara äta knäckebröd med ägg & kaviar + grekisk yoghurt med bär & granola (typ det godaste jag vet till frukost, lunch & middag) men dagen efter kände jag att det var dags för riktig middag i alla fall