Pappa brukade köpa ett sånt därt stort och grått kokhöns och koka själv, och sen svänga ihop en enkel culcurrysås på gulcurry, smör, grädde och mjöl och det var det absolut bästa jag visste
Methilöv, chilli, korma, koriander, senapsfrön, curry, fisk masala, garam masala, curry masala mm. Har du inte en "Kerala Curry" påse hemma så blanda ett par matskedar mald koriander med ett par matskedar mald spiskummin ihop med lite salt socker och lite grönsaksbuljong
Vegansk h*ns, ris och curry the Jävligt Gott Way. Jag såg det som ett perfekt tillfälle och en rolig liten utmaning att se om det gick att få till en lika god vegansk variant
Det blev veganskcurrysoppa till kvällsmat, snabblagat, enkelt och gott. Jag fräste vitkål, morot, lök, en röd chili och vitlök i lite rapsolja kryddade med gurkmeja, curry salt och balsamvinäger sen hällde jag på krossad tomat och kokosmjölk och smakade av med ytterligare salt och en skvätt habanero
a veganskt den här gången. Jag har lagat betydligt mycket mer veganskt de senaste två åren så nu känns det som att det är dags att uppdatera det hela lite