Isterbandpasta med rosmarin och nürnberger. Servings. 4. Cook Time. 30 Min. Pinchitos med saffransris. 20 Min. Kiwimarinerade kycklingspett med kokossås och avokadosallad
2 msk vardera av torkad timjan, rosmarin och salvia. 3 tsk vardera av malen svartpeppar, cayennepeppar, chilipulver, malen ingefära, paprikapulver och curry (jag använder curry från Santa Maria). 1 msk vardera av chilipulver, lökpulver, paprikapulver, malen spiskummin, torkad persilja och curry (jag använder Santa Maria). 2 msk vardera av torkad timjan, rosmarin och salvia. 3 tsk vardera av malen svartpeppar, cayennepeppar, chilipulver, malen ingefära, paprikapulver och curry (jag använder curry från Santa Maria). 1 msk vardera av chilipulver, lökpulver, paprikapulver, malen spiskummin, torkad persilja och curry (jag använder Santa Maria)
YOGHURTMARINAD MED CURRY. 1 tsk torkad rosmarin eller två små kvistar färsk rosmarin. 2 tsk curry (här kan du välja sort som stark eller mer koriander som garam masala)
Krämig pasta med soltorkade tomater, rosmarin, champinjoner och fetaost. 1 msk gulcurry. 3-4 torkade curryblad (om du har, går att utesluta). Vegansk h*ns, ris och curry the Jävligt Gott Way 1/2 blomkålshuvud 2 dl frysta gröna ärtor. 1 msk gulcurry. 2 lagerblad 3-4 torkade curryblad (om du har, går att utesluta)
Bang bang surf & turf curry. Isterbandpasta med rosmarin och nürnberger . Servings. 6. Cook Time. 30 Min. Grillad karré med hallonsmör, devil steak sauce och