Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 - 2 msk röd curry pasta
Krydda dem med salt och orientalisk curry. (Jag använder rätt mycket curry. 1 tsk Orientalisk curry. Använd en lergryta som stått i vatten i minst 30 min om den är använd, och minst 2 timmar om den är ny
Skala moroten och skiva den. Nämnde jag att jag har snöat in på gul curry. Ehm, det kanske har blivit lite väl många currygrytor på sistone, men det är ju så gott
Jag har fått världens hang-up på gul curry i kombination med kokosmjölk. Min gula currypasta köper jag i en butik med asiatiska matvaror och nästa gång jag är där ska jag hamstra
Krydda med örtsalt och curry. Du behöver4 personer10 potatisar1 falukorv1/2 liten purjolök2 morötter5 stora färska champinjonerÖrtsalt3-4 msk curry6 dl grädde1 msk sojaGör såhärSkölj och tvätta potatisen, behåll skalet på
Du kan ha i kyckling, scampi, räkor, morot, potatis, annans, minimjas… listan är lång. ÄNTLIGEN har jag fått till ett riktig bra recept på thaigryta med grön curry