Som jag skrivit tidigare så gillar jag att fylla mina cupcakes, jag vill att varje cupcakes ska vara som en liten tårtbit med lite fyllning i =}Därför gjorde jag även en jordgubbsfyllning till denna
Igår gjorde jag cupcakes som består av vitchoklad muffins toppad med len Hallon frosting. Igår ville inte min hallonfrosting vara på min sida utan skar sig direkt när jag la i hallonen, vispade och vispade men det ville inte ge med sig
Jag fyllde muffinsen medvitchoklad och toppade det hela med en vanligt vaniljfrosting i grönt. Spritsa i en liten mängd i varje muffins med hjälp av en rund smal tyll
)) Jag gröpte ur cupcakesenmed hjälp av en äppel-urkärnare som Åsa så bra visar i hennes filmklipp. ljusrosa, vit och ljusgrön, med färgglatt strössel och en ros på
Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten. Riv sedan vitchokladen och blanda ner. Riv skalet från limen och blanda ner tillsammans med limesaften i smeten
En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Jag bakade själva muffinsen igår och lät frostingen stå i kylen över natten, supergoda vanilj och chokladmuffins medvitchoklad frosting, strössel och chokladpinnar med hasselnöts-kräm fyllning
Jätte bra att använda tex som frosting till cupcakes. Denna krämen/fluffen kan du använda till både tårtor, bakverk men även servera som dessert med något gott tillbehör
Cupcakes. Kladdkakemuffins med nutella, blåbärsgrädde, jordgubbe, knäckströssel och vitchoklad. Jag bredde på ett lager med nutella och spritsade på blåbärsgrädde