Vispa smör blandningen i 3 minuter (med en elvisp). Fyll formarna till 3/4 delar och grädda i 175 gr ca 25 min (eller 12-15 min om det är mini cupcakes), tills tandpetaren som du sticker i mitten utav cupcaken kommer ut torr. 340 g Marabou mjölkchoklad
Sikta ner de torra ingredienserna i äggblandningen och blanda med en slickepott tills en slät smet. Dela marabou i bitar och lägg en mörk och en ljus ruta i varje form
Spritsa frostingen på dina cupcakes och dekorera med strössel. Smält smöret (och låt det svalna), häll i gräddfilen och kaffet och blanda samman med äggsmeten
Cupcakes. Vispa ägg, mjölk och vegetabilisk olja lite lätt med en handvisp. Blanda i äggvispningen med dem torra ingredienserna och tillsätt det varma kaffet och blanda väl, smeten kommer att vara lös
Fyll hålen med dulche de leche och toppa dina muffins medMarabou oreo fluff, färska bär, french macarons, ferrero rocher eller något annat som piffar upp dina cupcakes lite extra
Låt det stelna och skär eller bryt det i lagom stora bitar att dekorera cupcakesenmed. Eftersom hon har uttryckt sin önskan om att få smaka mina lakritsmuffins fick det bli just lakritskladdkaksmuffins med cream cheese-frosting
Vill man göra den här godingen i portionsform så går det minst lika bra att göra till cupcakes. I kväll ska vi iväg på en femrätters middag med vinpaket och grejer med några vänner på Brasseri Le Rouge i Gamla stan, iiih vad gott det ska bli