Om du vill förvara dina cupcakes, så är det bästa sättet att sätta in dem i en cupecakekartong, eller en plastburk med lock och ställa in den i kylskåpet
Till Blåbär/banancupcakes så hade jag egentligen tänkt göra nån sorts vanilj-whipped cream frosting men det gick i stöpet när jag märkte att cream cheesen var slut
Friska och goda cupcakes som är väldigt lättbakade. I receptet står det att man ska använda färska blåbär, men jag kan intyga att det går minst lika bra med frysta
Det är ett grundrecepet som man kan göra med eller utan bär och med massor av olika smaker. De här väldigt goda blåbärsmuffinsarna/cupcakes gjorde jag för några veckor sedan
Jag stoppade i vad jag råkade ha hemma och idag råkade det vara blåbär, lime och vit choklad. Vispa pösigt2 ägg1,5 dl strösockerflorsocker Blanda ner 100 gram smör, smält2 dl filmjölkRivet skal av 1 lime Blanda samman och rör sedan ner i den andra smeten5 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 nypa saltRör sist ner150 gram blåbär80 gram vit choklad, grovt hackad(här kan du variera i all oändlighet vad du vill ha i)Häll i formar och grädda i 20 minuter på 200 grader