Cupcakes med vinbär och choklad. Nu gör vi frosting. Recept cupcakes med vinbär och mörk choklad, 12 st4 dl vetemjöl2 dl socker0. 5 tsk salt2 tsk bakpulver30 g smält margarin/smör2 dl mjölk1 ägg2 dl frysta eller färska vinbär (jag tog röda) ca 130 g1 msk strösocker att blanda med vinbären100 gram mörk hackad choklad (som vanligt Guido Castagnas choklad med 76 % kakaohalt)Sätt ugnen på 200 grader. Lägg vinbär på toppen och grädda mitt i ugnen i ca 12-15 minuter i 200 grader. 2 dl frysta eller färska vinbär (jag tog röda) ca 130 g1 msk strösocker att blanda med vinbären
Frosting. En del har redan hamnat i frysen, men många landade direkt i dessa smaskiga cupcakes. Väl hemma hade till min stora glädje flera snälla släkingar skördat sina vinbärsbuskar och undrade om jag ville ha lite bär
Saftiga Chokladcupcakes med Len Chokladfrosting & Röda Vinbär. "One bowl chocolate cupcakes" brukar de flesta klara av och ganska ofta har man även alla ingredienserna hemma
Gör frostingen medan dom gräddas. Jordgubb eller vinbär. Frosting. 200-400 g repade vinbär. Vispa ägg, socker och honung jag brukar micra hård-honungen så den blir rinnig, det är lättare att vispa poröst i en stor skål, rör sedan i mjölken och crème fraichen
Om du vill ha en nötfri frosting så släng i en banan eller kokosfett istället för cashewnötterna. Grattis Elenore på Earthsprout som fyller år idag & lanserar sin Nordisk Superfoodblandning som innehåller en härlig mix av nypon, nässla, vinbär, havtorn, fläderbär, äpple och ringblomma