Det svåra är frostingen. Hade ingen vanlig kokosgrädde hemma utan fick ta det feta från kokosmjölk och lite av den tunna vätskan i burken) Det fungerade, men man fick pyssla lite mer
Frosting. Som jag lovade kommer här bounty cupcakes, jag är själv galen i kokos så när jag hittade receptet var det bara ett måste att pröva och som trott blev de riktigt goda
Toppa dem med valfri frosting, jag valde att göra en marängfrosting och strö lite kokos på toppen. Köp då istället kokosmjölk (skaka den inte innan du öppnar den), grädden är den delen som är vit och hård
Nu kan du antingen göra vanliga cupcakes eller små bakelser som bilderna visar. Under detta goda kokostäcke döljer det sig en muffins med smak av kokos och runt om en len och fluffig Pina Colada frosting
Smält smöret, häll i kokosmjölken och blanda ner i äggsmeten. Det goda receptet på cupcakesen kommer från Leila och den spritsbara frostingen från Passionforbaking
Chocolate Cupcakes170 g smör100 g störsocker2 eggs (små)1 cups vetemjöl1/2 tsk bikarbonat1/4 tsk salt69 g kakao180 ml mjölk1/2 tsk vaniljsocker1 msk espresso pulver. Matcha Green Tea Frosting113 g mjuksmör113 g Philadelphiaost150 g florsocker1 tsp matcha powderVispa ihop Philadelphiaost med mjuksmör krämigt. Röda böner pasta1 burk röda böner1 dl kokosmjölk2 dl socker (mer/mindre)Lite saltMixa röda böner kokosmjölk socker och salt i mixer. 1 dl kokosmjölk
Blanda sedan i det torra och sist kokosmjölken. Om du vill baka med tanke på GI använder du Agavesirap istället för vanlig sirap och hoppar över frostingen