Säkerligen har vi olikad syn på detta men höst för mig är de lite mer kraftiga smakerna från exempelvis kanel, kardemumma, ingefära, nejlikor, muskot, stjärnanis och citrus kombinerat med aromatisk vanilj
Muffinsen är egentligen helt underbar i sig så jag skippade göra frostingen som jag hade tänkt göra till och toppade istället bara med vispad grädde, kakao och bär
Frosting. ½ tsk ingefära. Bred eller spritsa över dina cupcakes. Ställ pappersformar i en muffinsplåt och klicka ut smeten, den räcker till cirka 10st cupcakes
Först så hade jag en tanke på att göra någon slags ädelost-frosting till dessa cupcakes, för det är ju så gott med pepparkaka + ädelost men jag vågade inte riktigt chansa så jag körde på det säkra (och mycket goda) kortet - saffransfrosting
Frostingen. (½ msk mald ingefära. Rör ihop frostingen i en skål. Frosting. Ugn 175°. Muffins. Blanda smör och socker och rör sedan i äggen, ett åt gången
Så de utvecklades liksom lite allt eftersom, och jag tror att de förvandlades till veganska cupcakes någonstans längs vägen, men är osäker på skillnaden mellan muffins och cupcakes