APELSIN CHOKLAD FROSTING. Blanda alla ingredienser till frostingen till en fast och krämig smet. En fräsch och härlig smakkombination av apelsin och choklad och en gnutta kanel, perfekt till en kall regnig höst dag
Vill du som jag ha den tung och glänsande ganache som jag hade på mina muffins idag skedar du upp en del massa i en spritspåse med stjärntyll och spritsar dina cupcakes
Frostingen för du genom att vispa ihop creamcheese och florsocker tills du själv tycker att de smakar bra, sedan häller du lite apelsin essens eller valfri annan smak
citronessens eller rivet skal av apelsin etc. Jag valde att göra cupcakesen direkt i smord plåt utan formar, men formar är mycket smidigare om man inte vill diska
Tillsätt pressad apelsinsaft och vispa frostingen riktigt len och krämig. Rör ihop nutella, florsocker, kakao, vaniljsocker, philadelphiaost och rivet apelsinskal
Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
cupcakes,. Jag älskar att baka något med julens smaker, förra veckan gjorde jag tranbärsmuffins med saffransfrosting som blev helt fantastiska och idag blev det glöggmuffins