Tillsätt ägg, varmt vatten, filmjölk, rapsolja och vaniljsocker och vispa samman med en elvisp tills det blir mjukt och slätt, ett par minuter blir lagom
1½ dl filmjölk. Vispa smör och socker vitt och pösigt. Vispa ner äggen ett i taget. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en liten plastpåse och skaka runt
Sätt alla cupcakes på en plåt eller bricka och sätt in alla i frysen. Vispa ner filmjölken. Chokladcupcake (har du ett annat favoritrecept kan du såklart använda det)85 gram mörk choklad, grovt hackad1 1/2 cup vetemjöl1/2 tsk bakpulver1/2 tsk bikarbonat1/4 tsk salt115 gram smör1 1/4 cup strösocker2 ägg1 tsk vaniljsocker1/2 cup filmjölk1/2 cup vatten1/2 liter JordgubbarFrosting1/4 cup vatten1 3/4 cups strösocker3 stora äggvitor1/4 tsk vinäger1 tsk vaniljsockerChokladtäckeca 350 gram choklad
I en större skål, kombinera ägg, filmjölk, olja, socker och vanilj. Här i San Fransisco så är det väldigt varmt ☀️ men det stoppar mig inte från att baka morotskaka cupcakes som påminner mig om hösten
Vispa i mjölblandningen och filmjölk. 1,25 dl filmjölk. Blanda mjöl, kakao och salt. Vispa samman socker, olja, ägg, hushållsfärg och vaniljsocker till en smet
– Tillsätt vinäger, olja, filmjölk och karamellfärg till önskad kulör. På moderskeppets order resulterade det i red velvet cupcakes med philadelphiafrosting
En klassisk red velvet innehåller buttermilk eller filmjölk, bikarbonat och vitvinsvinäger. I just det här receptet som kommer från boken Making Cupcakes with Lola, kan man kanske helt utesluta eller i vart fall dra ner på vinägern
Idag bjuder jag på ett superenkelt recept som jag fick med mig när jag var i Canada i somras, det är superenkelt och detta recept på red velvet cupcakes är utan filmjölk