Spritsa eller bre över cupcaken. Frosting. Frosting. 1 pkt philadelphia ost. Sätt ugnen på 180 grader. Sila ihop mjöl, bakpulver och salt i en skål, lägg åt sidan
Spritsa eller bre över cupcaken. Frosting. Frosting. 1 paket philadelphia ost. Sätt ugnen på 180 grader. Sila ihop mjöl, bakpulver och salt i en skål, lägg åt sidan
Frosting. Frosting. 125 g mascarpone ost (½ burk). Sätt ugnen på 200º. Smält smöret. Blanda mjöl, kakao, vanilj, bakpulver och salt i en liten plastpåse och skaka om
fördela sedan frostingen jämt på cupcaken och garnera med kokosflingor. Frosting. Som jag lovade kommer här bounty cupcakes, jag är själv galen i kokos så när jag hittade receptet var det bara ett måste att pröva och som trott blev de riktigt goda
Smula smöret i mjölblandningen och rör samman så att det liknar riven ost. Känn efter med en gaffel eller en provsticka om cupcakesen är klara -provstickan skall inte bli kladdig
frostingen blev bra, och tydligen. Bre sedan på frostingen lättast. Eftersom ingen av oss gillar lakrits så fick vi hålla tummarna att frostingen blev bra, och tydligen blev den väldigt väldigt bra
Så gör du frostingen. Låt muffinsarna svalna helt och ta sedan på frosting och strössel. 3 dl Vetemjöl1 msk kakao1,75 dl socker1,75 dl solrosolja1 ägg1 msk röd hushållsfärg1/2 tsk vaniljsocker1,25 dl filmjölk1 tsk ätickssprit0,75 tsk bikarbonat1 tsk saltFrosting. 100 philadelphia ost5 dl florsocker25 g rumsvarmt smör1 msk mjölk1/2 tsk citronjuice1 tsk vaniljsockerströssel att garnera medGör så här