Minicupcakes med en liten gömma av chokladtryffel kan få vem som helst på gott humör. Ingredienser 190° 10-12minHallonmuffins125 g vetemjöl125 g socker2 ägg125 g smör1 dl hallonsyltCitronfrosting200 g färskost50 g margarin1 dl florsockergul karamellfärg3 msk citronsaft alt citronessens efter smakChokladtryffel100 g mörk choklad1 dl grädde1 msk smörVispasmöret och sockret poröst. 125 g smör
Lägg till en enkel smörkräm och toppa allt med strössel- så där har vi receptet klart. Det här innehåller en av de bästa smakkombinationerna som finns, citron och lakrits
Mamma älskar citron så då gjorde jag dessa lemonadcupcakes som består av citronmuffins fyllda med lemon curd, toppad med en fluffig maräng som jag brände av
Cupcakes. Fick grym lust, obs, att baka, inte äta cupcakes på tisdag. Där stod jag sen, bland mina fina cupcakes och undrade vad fan jag ska göra med dem
Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal. Droppa i lite citronsaft och karamellfärg. Rör smör och florsocker fluffigt, tillsätt färskosten, smält chokladen i vattenbad och tillsätt den
Spritsa gärna marängsmörkrämen på dina cupcakes. I helgen roade jag mig med att göra cupcakes med vaniljsmak, efter gräddningen stoppade jag i några hallon
Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal. Igår bjöd jag jobbets kursdeltagare på cupcakes. 100 g smör. 1 st citron, skalet. 100 g smör. 1 st citron, skalet
Rör ihop socker, vatten och citron i en kastrull och värm på spisen så att det börjar sjuda. Vispa ägg och socker poröst, rör i de torra ingredienserna följt av smält smör och mjölk