Friska och goda cupcakes som är väldigt lättbakade. Blanda ner skal och saften från citronerna. Jag använder alltid en muffinsplåt när jag bakar cupcakes och muffins, det gör att de håller formen bättre
Cupcakesen är gjorda enligt detta recept, med enda skillnaden att citronen bytits ut mot lime. Jag har fått lotten att just baka och kommer denna gång att göra påskgula apelsinmacarons samt limecupcakes med frosting i oranget och marsipan i grönt
Vi dekorerade cupcaken lite ytterligare med solmogna röda vinbär från landet. Speciellt om man bryter av den klassiska smaken som i detta fall med en god något frisk och syrlig citrontopping
Det går jättebra att förvara cupcakes med frosting i kylen under en natt, de blir inte torra. Häll ner det rivna skalet samt saften från en citron i smeten och rör om försiktigt
vispa rumsvarmt smör och Philadelphia fluffigt. Den senaste tidningen som väckte mitt "vill ha"-begär var "Cupcake Heaven", kanske mer för dekorationerna än för recepten (och kanske för att min jordgubbstokiga unge snart fyller år
Det är verkligen citronsmak på dessa rackare, både i smeten, fyllningen och frostingen. Nu har jag bakat igen och den här gången blev det lemon cupcakes
Här kommer iallafall ett recept på himmelskt goda och saftiga citron och jordgubbscupcakes. Smakerna känns som mest när cupcakesen har fått stå i kylen över natten