I vår familj gör vi en stor satsning på mer grönt på bordet till alla måltider och de två små tycker det är roligt att få fixa stavar av gurka, morot och bryta buketter av blomkål
Hacka eller mortla rosépeppar och blanda med färskosten. Skär timjan fint och bland ner i dippen. Skär ner alla grönsaker i stavar, samma storlek och form på samtliga
Underbart krämig röra med trevlig friskhet av citron som passar att serverat till grissini och cruditéer eller varför inte som fyllning i en wrap eller kanske som krämig sås till grillat eller som pålägg
Sommaren är alltid hektisk för min del, särskilt som jag åker hem till Skåne mitt i allt, och det är tyvärr anledningen till att jag skriver om denna middag jag åt i slutet av juli först nu
Att få olika uppdrag där jag får fria händer att kreera en maträtt är bland det roligaste jag vet. Nu var det Kokbokshyllan som frågade om jag kunde tolka ett recept ur böckerna på hyllan
Sätt ugnen på 175°. Salta och peppra köttet och bryn det runt om i smör i en stekpanna. Lägg det i en ugnssäker form och stek i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 70°, ca 30 min
Sommar är salladstid och sallader lagar vi ofta och gärna till lunchoch middag så här års. Och inte är det svårt heller för det finnsmycket gott grönt så här års att välja på
06. 14. 2013. Inspirationskväll med norsk laks. Categories. BLOGGINLÄGG, FISK & SKALDJUR, LAX. I tisdags var jag på något väldigt kul – en inspirationskväll och workshop med tävlingsmoment för matbloggare