Cruditeer recept

Cruditéer

Cruditéer

Mosa osten fint och blanda med gräddfilen i omgångar. Stänk på lite tabasco och smaka av med salt. Skölj samtliga grönsaker
Kronärtskocksdipp med cruditéer

Kronärtskocksdipp med cruditéer

Värm ugnen till 200 grader. Skölj, ansa och gör i ordning alla grönsaker till dippvänliga bitar. Skär brödskivorna i tjocka stavar
Kikärtsröra med citron

Kikärtsröra med citron

Underbart krämig röra med trevlig friskhet av citron som passar att serverat till grissini och cruditéer eller varför inte som fyllning i en wrap eller kanske som krämig sås till grillat eller som pålägg
London: tapas på Rambla

London: tapas på Rambla

Sommaren är alltid hektisk för min del, särskilt som jag åker hem till Skåne mitt i allt, och det är tyvärr anledningen till att jag skriver om denna middag jag åt i slutet av juli först nu
Vegetariska menyer

Vegetariska menyer

Våren är högsäsong för kokbokssläpp. Vi vill ha ny inspiration och nya recept. Lägga det mörka bakom oss
Cruditéer med laxdipp

Cruditéer med laxdipp

Lägg färskost och lax, delad i mindre bitar, i en matberedare monterad med en kniv och mixa ihop. Tillsätt grädde och citronsaft och mixa ihop

Zucchiniblomman som blev mat

Min allra första zucchiniblomma. Helt otroligt men jag har fött upp min första zucchiniblomma. Josåatte, det ser ut att komma en till där bredvid
Pepparrotsstuvad potatis med fläskfilé

Pepparrotsstuvad potatis med fläskfilé

Sätt ugnen på 175°. Salta och peppra köttet och bryn det runt om i smör i en stekpanna. Lägg det i en ugnssäker form och stek i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 70°, ca 30 min
Sommar och sallad

Sommar och sallad

Sommar är salladstid och sallader lagar vi ofta och gärna till lunchoch middag så här års. Och inte är det svårt heller för det finnsmycket gott grönt så här års att välja på

Inspirationskväll med norsk laks!

06. 14. 2013. Inspirationskväll med norsk laks. Categories. BLOGGINLÄGG, FISK & SKALDJUR, LAX. I tisdags var jag på något väldigt kul – en inspirationskväll och workshop med tävlingsmoment för matbloggare