Crostini recept

Crostini med het röra

Crostini med het röra

Fördela röran på crostinin och garnera med timjankvistar. 24 st crostini. Mixa fetaosten med kvarg. Smaksätt med sambal badjak
Crostini med brie och tomatpesto

Crostini med brie och tomatpesto

Ger 25 stycken 1 vitlöksklyfta 8 soltorkade tomater 1/2 dl hackad basilika 1/2 dl hackad persilja 1 1/2 dl riven parmesanost 1 msk tomatpuré 300 g brieost 25 crostini ev basilikablad till garnering Lägg till i inköpslistan
Crostini med lufttorkad skinka

Crostini med lufttorkad skinka

Sätt ugnen på 225°. Skiva baguetten i 0,5 cm tjocka skivor. Pensla med smör-&rapsolja och strö över salt och peppar
Crostini med fetaoströra och jordgubbar

Crostini med fetaoströra och jordgubbar

Bred just innan servering på crostini. ett gäng crostini75 g fetaost1 liten vitlöksklyfta3 msk creme fracihejordgubbarRiv fetaosten fint på rivjärnet
Crostini med avokado och rökt lax

Crostini med avokado och rökt lax

Crostini med avokado och rökt lax. Frasig baguette med en himmelskt god röra♥. Du behöver1 liten baguetteOlivolja100 g rökt lax2 avokado1 liten rödlök
Crostini med chevré och jordgubbar

Crostini med chevré och jordgubbar

crostinichevréjordgubbarcrema de balsamico-Mama Skogly ♥ . Det börjar strax vara jordgubbstider så då passar ju det här receptet in
Crostini med lufttorkad skinka

Crostini med lufttorkad skinka

½ baguette. 12 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv. 1flingsalt. 1svartpeppar. 11 dl Arla Köket® crème fraiche fetaost & soltorkade tomater
Crostini

Crostini

Skiva baguetten i skivor, ca 1 cm tjocka. Bred smör på dem och lägg dem på en ugnsplåt. Krossa fröna i en mortel och strö över det med flingsaltet
Crostini med rökt lax - Recept | Arla

Crostini med rökt lax - Recept | Arla

Skär laxen i mindre bitar och fördela på crostini. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 150 g rökt lax 20 crostini 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 msk skånsk senap 2 tsk torkad dragon ½ tsk flytande honung 1 krm salt ½ krm svartpeppar färsk dill
Crostini med zucchini, getost och valnöt

Crostini med zucchini, getost och valnöt

Stek brödet till fin färg i olivolja och montera ihop crostinin enligt bilden. Sautera schalottenlöken och zucchini på medelvärme i olivolja tills den har blivit mjuk och åt det glasiga hållet
Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 20 crostini 3 msk pinjenötter 100 g bresaola 150 g Arla® färskost naturell 1½ msk pesto ½ krukor babyspenat soltorkade körsbärstomater