Lägg upp croissanten på serveringsfat, bred på Nutella, klicka på lite grädde, lägg på bär/frukt. Bjud någon du älskar på Croissant French toast, eller på vanlig svenska ‘Fattiga riddare’ gjord på Croissanter istället för formbröd
Nutella är supergott att fylla sina croissants med annars är hallonsylt en favorit. På tal om nutella, efter att jag börjat skriva så mycket inlägg om nutella hela tiden så tycker jag att jag ser nutellainlägg överallt
Vilket bröd som helst funkar, man kan även lyxa till det med croissanter. Jag gjorde dubbelmackor med nutella imellan, som jag sen skar i bitar och la i en gratängform
Jag menar hur i all sin dar kom jag på att göra frozen yogurt toppad med en nutellafylldcroissant. Croissanterna kräver ingen större förklaring egentligen
Till det fick jag en stor kopp kaffe gjord på bryggkaffepulver men på gjort på samma sätt som med pulverkaffe MEN det är tanken som räknas och jag blev mycket rörd Förra året hade hon fixat croissants och insåg att de var så goda att hon ätit upp allt utom en liten, liten bit själv
Cruffins, själva ordet är en blandning av croissant och muffins. Nutella, dulce de leche och jordnöt. Jag har även gjort bara nutella fyllda cruffins och dem lägger jag in i ett separat inlägg
Sen värmer du mjölk och nutella i en kastrull tills nutellan smält. Häll över nutella-mjölken. 3 msk nutella. 45 i morse och druckit en smoothie och ätit en croissant och ett wienerbröd på hela dagen. 3 msk nutella
Den traditionella semlan har fått rejäl konkurrens av uppkomlingar som semmelwraps, semmelsmothie, croissemla (Korsning mellan croissant och semla) semlor fyllda med nutella, chokladgrädde osv…
I likhet med en croissant, lager av fett och deg bakas i en vacker laminerad mästerverk. Eller varför inte fylla ensaimadas med sylt, Nutella, creame cheese eller riven äpple och kanel
Cronuts (den trendiga blandningen mellan croissant och munk) med arabiska influenser. Ännu en fantastisk tårta med topping i form av fågelbon av kataifi-deg (krispig och strimlad filodeg, samma som används i baklava) och storsäljarkakan med nutella och havssalt