Det kommer inga exakta mått eftersom jag freebasade och gjorde en variant utan vin och svamp, en vegetarisk variant och en med alla ingredienserna nedan
Grädda crepesen i pannan. Tillsätt curry och vin. Fördela sparrisen på crepesen, klicka ut kantarellstuvningen ovanpå, strö lite riven ost över och rulla ihop
Koka upp vin, vatten och kycklingfond. -)4-6 port1 dl vitt torrt vin5 5 dl vatten4 4 msk kycklingfond1 1 burk crème fraiche (2 dl)400 400 g grön sparrissalt och svartpepparsparrisknoppar eller gräslökGör så här. 1 dl vitt torrt vin
Smaka av med vinäger, cayennepeppar, dragon, salt och svart salt. All vinst där går direkt till att vi kan göra fler recept och mer material som det här
Under en vecka i Paris har jag tillbringat dagarna med att äta crêpes med nutella, crêpes med ost och champinjoner, baguettes anciennes, en underbar hamburgare med bluecheesedressing, dricka det godaste vin jag smakat (Côte de Rhône Les trois garcons), vandra hand i hand med min älskling på en bro fylld av hänglås med vilka förälskade par låst fast sin kärlek, skrattat och irrat runt med familjen och upptäckt underbara gränder fulla av restauranger som inte stängde förrän vi vaknade på morgonen
Älskar att göra crepes med olika fyllningar här har jag fyllt dom med kyckling, räkor, torrt vitt vin och äpple blir en väldigt smarrig kombination "MUMS FILIBABBAN"
OK detta är inte snabbmat utan tar lite tid - men å andra sidan så kan du göra mycket och använda i resten av veckan, exempelvs att fylla sparade pannkakor med och riva lite ost på - crepes
Man kan säkert ta vin istället för vatten också. Jag har återigen tagit en liten bloggpaus. Dels att jag haft mycket att göra på jobbet och dels att jag varit lite trött igen