Förbered smeten till crêpes. Grädda pannkakorna/crepes i en mindre stekpanna. Smält matfett i en kastrull (behövs ej med flytande matfett) och rör ner mjölet
Grädda pannkakor i het teflonstekapanna tills ytan bli matt och smeten stelnat. Mål crêpesmeten. )2 ägg, 1 msk maizena, 2 dl mjölk , 1/2 tsk saltVispa ihop alla ingredienser ( smeten bli tunn). Smeten300 g köttfärs,1 gul lök, 1 ägg, 2 msk havrekli, salt, peppar, vitlökspulverJägaresåsSkåla och haka löken
Servera genast Crepessmet. Vispa till en jämn smet. sila smeten så att den blir helt slät. Grädda 8 ljusa, lövtunna pannkakor i en crepespanna eller tunn stekpanna med teflon, på medelhör värme. Fördela fyllningen på 8 crepes rulla ihop och lägg dem på ett ungssäkert serveringsfat
Tänkte bjuda dig på ett recept på dessa crepes, eller franska pannkakor som det också heter. Crepes med ost & skinkfyllning – Glutenfria och med vanligt mjöl