Crepes är franska pannkakor som är fyllda och det som är bra är att man kan fylla dem med precis vilka godsaker som helst så de går otroligt lätt att variera
Tillsätt räkor och dill och låt såsen bli varm. Crêpes. Vispa 1 dl mjölk och mjöl till en klimpfri smet. Tillsätt resten av mjölken och ägg och vispa till en slät smet
Låt det koka ihop till en krämig sås. Som ni kanske vet så är Najni mycket svag för mat i rullform. Det är liksom så läckert med en ätbar rulle som är fylld med en hemlig gömma av mumsigheter… Crêpes är ett lysande exempel på just sådan mat
Jag tyckte mest att dom åt sån där som i mina ögon då var pensionärsmat, typ kött, potatis och sås, pölsa och blodpudding och var nog oftast en riktigt kräsen liten dam som bara satt och petade i maten
Crepes fyllda med karamelliserade banan, toppade med chokladsås och nötter. Gör sedan chokladsåsen. Inlägget Crepes med karamelliserad banan dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Lägg en klick med kyckling och sås på varje crepes, rulla ihop och lägg i form. Vi åt ju crepes igår, de vegetariska gjorde jag förra veckan och lade in receptet på och här är de med kyckling