Garnera med tärnad paprika och servera med sallad. 2 dl paprika. 5 st röd paprika. Vispa samman mjöl, havrekli, salt och hälften av mjölken till en tjock, slät smet
Tillsätt paprikapulvret, hälften av vattnet, rör om och koka sakta under lock tills löken är mjuk. Tillsätt kyckling, paprikapulver, grönsaksbuljong, salt, vatten och peppar
1 dl Ajvar, eller pure av rostad röd paprika. 1 dl ajvar, or rosted red paprika pure. 1 dl Ajvar, eller pure av rostad röd paprika. 1 dl ajvar, or rosted red paprika pure
Fyll med räkor, paprika, ruccola och cashewnötter. Nog babblat om Beyoncé och tillbaka till mina smarriga crepes, för jag antar att ni vill ha receptet
Jag har dessa till wraps med tacofyllning, som crepes med champinjonstuvning, som crepes med vispad grädde och bär, som tunnbröd med smör, ost och paprika
½ dl äpple i små tärningar (vid strikt LCHF, byt mot ½ grön paprika). Fyllda wraps. När jag jobbade på restaurang gjorde jag ofta tunnbrödsrullar med olika fyllningar som förrätt
Jag hade två färdiggrillade kycklingfiléer över som jag hade tänkt förvandla till en god fyllning i sällskap med färska champinjoner, och jag hade föreställt mig frasigt gyllenbruna crepes därtill