Peach melba crepes till frukost. Kardemummapäronmed kokosyoghurt och pistagenötter. Listan kommer naturligtvis utökas med tiden, för jag kommer aldrig någonsin sluta äta frulle
Till för-bubblet ska vi äta bliner (smeten står på jäsning) med vispad smetana, finhackad rödlök och tångrom, till förrätt blir det en slät Crème Ninon som toppas med lättvispad grädde och bubbel, Efter det blir det en rödbetstartar med dijongrädde, kapris och shoestring fries och sedan kommer en Ottolenghisallad med fänkål, päron, kummin och pecorino
Idag var jag inbjuden på en pressprovning av Max nya veganska milkshakes som släpps på prov idag i Stockholm och snart kommer till ett gäng ytterligare städer i Sverige, med målet om att så fort som möjligt finnas på alla Max restauranger
När jag startade bloggen för drygt ett och ett halvt år sedan var min tanke att bara ha ett ställe där jag kunde dela mina recept med kunder som behövde inspiration till hälsosam matlagning
Om smeten blir för tjock, späd med mer mjölk. Skala och tärna päronen, inte för smått. Lägg en färdigstekt crêpe, med ena halvan i pannan och den andra upp på kanten
Det är en rätt som imponerar – både i genomförande och med sina lyxiga råvaror som hummer och tryffel, men som faktiskt inte är så svårlagad som man kan tro