Rör i räkor, kräftstjärtar, hackade ägg, dill och persilja. Låt smeten svälla medan du gör fyllningen. Späd med mjölk och grädde och koka upp under omrörning
Fyllningarna går att variera i oändlighet och jag hade faktiskt med mig en fylld pannkaka till lunch på jobbet idag också fast då var det medkräftstjärtar, ägg och keso
Ikväll blir det Crêpes från igår och på lördag tänkte jag ta med mig Vegetarisk Lasagne. På söndag jobbar jag kväll och då får nog matlådan bli Fiskbullsgryta med ris
Blanda kräftstjärtarmed dill, crème fraiche, citronskal och smaka av med salt och peppar. Placera ut rödbetorna på ett serveringsfat, garnera med ruccola, hyvla parmesanost över, ringla över brynt smör och strö på de rostade pinjenötterna
Blanda svampen med dill, resten av gräslöken, kräftstjärtar, crème fraiche och senap. Vispa mjölet till en jämn smet med hälften av mjölken och paprikaspadet
Rör i räkor, kräftstjärtar, hackade ägg, dill och persilja. Låt smeten svälla medan du gör fyllningen. Späd med mjölk och grädde och koka upp under omrörning
Red av såsen lätt med maizena redning. Smält smör i stekpanna och grädde ca 12 crepes. Lägg i musslorna och låt fräsa med ca 1 minut. Värm crepesen i ugnen ca 7-8 minuter. 150 g skalade kräftstjärtar
Red av såsen lätt med Maizena redning. Smält smör i stekpanna och grädda crepes, ca 3 per person. Lägg i musslorna och låt fräsa med ca 1 minut. Värm crepesen i ugn ca 7-8 minuter. 150 g skalade kräftstjärtar