Jag tyckte mest att dom åt sån där som i mina ögon då var pensionärsmat, typ kött, potatis och sås, pölsa och blodpudding och var nog oftast en riktigt kräsen liten dam som bara satt och petade i maten
Crepes är franska pannkakor som är fyllda och det som är bra är att man kan fylla dem med precis vilka godsaker som helst så de går otroligt lätt att variera
Fyllningen går självklart att variera i det oändliga, du kan ha i kött, grönsaker, svamp, andra kryddor, du kan använda grädde istället för créme fraîche
Vänd köttet några gånger under tiden. Ta upp köttet och skär i sneda skivor. Högtid för matälskare. Påsk är en perfekt helg för oss som njuter av livet på Lågkolhydratvis
Som komplement till Crêpesen på Caspers kalas ville jag nyttja lite rökt kött jag hade i frysen. Använd det rökta kött du har, men det bör inte vara för hårt rökt i alla fall, alltså i konsistensen, utan mört och fint istället för hårt
Jag är inte överförtjust i för mycket krossade/passerade tomater i min köttfärssås. När köttet är genomstekt tillsätter du övriga ingredienser (vänta med tomaterna)